Glutenfria crepes
Dagens middag bestod, idag, av crepes.
Jag har aldrig provat att göra det förut, men ååh, så jag tycker att jag lyckades. ^^
Det blev så gott, så jag tog en extra portion, bara för att det var just gott!
Såhär gjorde jag!
Ingridienser:
180 g Glutenfri Mjölmix (ca 2 dl)
1/2 tsk salt
4 dl mjölk
2 ägg
2 msk smält smör eller margarin
1. Blanda mjöl och salt i en bunke
2. Vispa ner mjölken, lite i taget
3. Knäck i ägg och smält smör
4. Grädda tunna crepes
Den fyllningen jag hade ikväll var vanlig påläggsskinka, broccoli och gul paprika som jag hackade i lagom små bitar. Jag stekte allt och kryddade med svartpeppar.
Sen rörde jag ihop det med lagom mängd creme fraiche och fyllde en crepe i taget och rullade ihop.
De lade jag, sen, i en ugnsform och rev lite överbliven, fryst goudaost över.
Jag hade mina crepes inne i ugnen på 200 grader, i ca 15 minuter.
Fruktansvärt gott blev det! Det dög definitivt som en lördagsfinmiddag! ^^
Smaklig måltid!